5ª Sortida SEIXANTERA









Dissabte 28 d'octubre, FANS organitzà la cinquena “SORTIDA SEIXANTERA”, una excursió com les d’abans, on tothom es porta la carmanyola i tots els estris pel dinar. Aquesta vegada hem fet una visita cultural al Castell Gala Dalí de Púbol i el picnic corresponent al Santuari dels Àngels de Girona.


















Després d'un bon esmorzar a la mateixa població de Púbol, els FANS iniciaren la visita guiada al Castell Gala-Dalí de Púbol un recorregut molt interessant a l'edifici medieval on Salvador Dalí va materialitzar un desbordant esforç creatiu pensant en una persona: Gala, i en una funció, un lloc adient per al descans i el refugi de la seva esposa. 











El pas del temps va determinar la transformació d'aquest espai, entre 1982 i 1984, en el darrer taller de Salvador Dalí i el mausoleu per a la seva mussa. Per tant, un lloc significatiu en la creació daliniana. Fou el regal de Dalí a Gala, la seva dama, a qui ret vassallatge i al qual no pot accedir sense permís escrit d'ella.















































Després d'aquesta visita, sortíem direcció cap al Santuari dels Àngels, per fer el 5è Dinar Seixantero tothom amb les seves taules, cadires i la carmanyola. 

















































Tot i que cada any aquesta sortida sembla una mostra gastronòmica, tampoc va faltar l' "ensaladilla russa” (amb la corresponent sardina) i la carn arrebossada, com es feia als anys seixanta. 






















La sobretaula tal com és habitual, suposà una degustació de postres, ratafia artesana i Gintònics combinats amb molt bon humor amb les "improvisades" actuacions d'artistes "emergents" fins que es va fer fosc per tornar cap a casa, contents i feliços d'haver viscut un gran dia.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada