FESTES DEL TURA 2017




El R&B més salvatge va ser present a les Festes del Tura amb l‘actuació dels Falamingo Tours, la proposta de FANS per a commemorar el seu quinzè aniversari.










Flamingo Tours varen oferir una àmplia mostra de sabors estilístics, tots marcats amb els rock'n'roll de la vella escola, soul autèntic i profund, el rhythm and blues més dúctil, i fins i tot una melodia de sabor hawaiià, que amb la veu salvatge i suggerent de Myriam Swoanson, feren d'aquest concert un dels millors espectacles de les Festes del Tura d’enguany.













La camaleònica Myrian Swanson lidera la banda Flamingo Tours que amb músics de luxe com el solista Jordi Mena (Bumbury, Jarabe de Palo, Compay Segundo, Sabina, Celia Cruz i Luz Casal); el baixista Lere Mases (Muchahito bombo Infierno); el pianista Jorge Rebenaque (Bumbury i ex Los Rebeldes) i el bateria Anton Jarl (Mambo Jambo), oferiren un sensacional concert en directe. 



















Certament damunt l’escenari és on aquesta formació mostra la seva veritable força i contundència. Un espectacle sense treva per una altra gran vetllada dedicada al ball i a l’èxtasi del ritme que ens agrada.


















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada