FESTA DELS ANYS SEIXANTA








Sant Feliu de Pallerols va tornar a vibrar amb l'onzena Festa dels Anys Seixanta, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’Associació FANS, celebrada aquest cap de setmana. Una festa considerada com el Primer Gran Guateque de l'estiu. Tot i les inclemències meteorològiques,  la festa va tornar esser un èxit de participació i el públic va gaudir de valent amb la música en directe.











Inicialment,  la festa es va veure alterada per la pluja que va caure durant tota la tarda, la qual cosa va fer que el muntatge tècnic patís un retard considerable, alterant la programació establerta i amb serioses possibilitats de suspendre la festa. 


Mentrestant, el públic anava entrant al recinte, fins hi tot amb paraigües. Finalment s'acordà retallar la programació deixant per un altre dia les actuacions dels grups Els Volcànics i  el Corbs Negres, els quals tenia previst un extens repertori per celebrar els 15 darrers anys de FANS.      

La Festa va començar al voltants de les 11 de la nit amb la força de la banda tribut, ABBA Revival, una actuació  de gran qualitat interpretativa i una recreació fidel d'un show de la banda original, una de les més representatives de la música pop i disco dels 70 i 80.  







ABBA Revival feia ballar a tothom  tot recordant i enaltint els grans èxits de la llegendària banda sueca.






























Passada la mitjanit, Jordi Sellas, president de FANS presentava al cantant Georgie Dann. El parisenc de 77 anys sortida al escenari sota un gran aplaudiment i amb el tot el show que suposa ser el considerat "Rei de la cançó de l'estiu".










Amb el seu repertori  interminable: "Casatchok", "El bimbó" "Macumba", "El chiringuito", "La cerveza", "Carnaval, carnaval", "Mami qué será lo que tiene el negro", "Mi cafetal", "La paloma  blanca", sense oblidar "La Barbacoa".  





A més, en aquest concert es va estrenar en directe la seva cançó d'aquest estiu anomenada "Que viva el vino". Un tema enganxós i estiuenc dels seus amb un homenatge  al vi de la bota, al porró i a Noé, el qual considera com el primer productor de vi; una mena de rock and roll que acaba amb un record a "La Bamba" de Ritchie Valens.




Georgie Dann amb els seus músics i ballarines va connectar de seguida amb la gran quantitat de públic totalment entregat que no va parar de ballar i cantar durant les gairebé dues hores de concert amb cançons que tothom coneix. 









Unes cançons que, compartides amb el seu propi autor, es viuen de manera diferent; fent palès que les cançons senzilles i enganxoses no passen de moda. 









En definitiva, un show que no va deixar indiferent a ningú



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada